Zo werken wij

Kennismaking en inventarisatie

Voordat we van start gaan, willen we natuurlijk eerst even kennismaken. Een succesvol ontwerp begint namelijk met een goede samenwerking. Hebben we de juiste klik, dan zetten we de volgende stap. Na de eerste briefings, besprekingen en vast wel wat koppen koffie verder, gaan we op zoek naar de juiste vorm, techniek en stijl.

Ontwerp

In de ontwerpfase maken wij een voorstel voor de omslag van jouw boek en alvast een aantal ‘spreads’ – dubbele pagina’s. Zodat je een goede indruk krijgt, hoe jouw boek er straks uit komt te zien. Ook geven wij een voorzet voor de typografie. Als we beiden blij zijn met de opzet, is het tijd voor de volgende stap.

Opmaak

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, beginnen wij met de daadwerkelijke opmaak. Belangrijk hierbij is dat je de juiste teksten, illustraties en eventueel foto’s aanlevert. Er is ruimte voor twee correctierondes.

Drukklaar maken

Na de laatste correctieronde maken wij jouw boek drukklaar. deBoekontwerper.nl levert van de complete opmaak een HR pdf-bestand aan de drukker. Dat kan een door jouw gekozen drukker zijn, of een drukker die wij in goed overleg kiezen op basis van de vereiste kwaliteiten.

Drukwerkbegeleiding

Ook kunnen wij het drukwerk voor je regelen. Wij volgen dan kritisch het hele proces van de eerste drukproeven tot de finale afwerking.

En dan is het er: jouw boek!

leveringsvoorwaarden

KvK 59606568   BTW NL 853566550B01